Menú
X


Club Arc Montjuïc
Activitat >> Esports
Regió >> Barcelona

Club i escola de tir amb arc

Club Arc Montjuïc

El Club Arc Montjuïc és el club més gran de l'estat espanyol (font RFETA) i de Catalunya, amb mes de 500 persones associades que tenen 20 dianes de darrera generació a la seva disposició

🕒
OBERT TOT L'ANY
📅

Els Preus

Curset d'iniciació per adults i joves majors de 16 anys
180 €
🕙 5 dies

Aquesta modalitat s'adreça a persones majors de 16 anys, sense cap limitació respecte de l'edat màxima del cursetista. És important que la persona que vol fer el curset no pateixi cap tipus de lesió

Nota dels preus : Tot inclós

Més informació

Contacte i localització

Club Arc Montjuïc

Barcelona
Adreça:
Àlaba, 60, 2º 1ª 08005 Barcelona
Telèfon:
Consultes pel 622310464
E-mail
Enviar a l´adreça informacio@arcmontjuic.es

Imatges

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Alta al cercador

Registra les teves experiències per què apareixin al nostre cercador.
Fitxa de la teva oferta

Genera tu mateix una fitxa complerta per cadascuna de les experiències que organitzes. Tota la informació que incloguis a les fitxes pot ser actualitzada per tu en qualsevol moment. A la teva informació hi manes tu.
Possibilitat de preus diferents

Una mateixa experiència pot tenir preus diferents en funció de les seves característiques (nombre de participants, edats, dies feiners o festius...). Per cada experiència hi pots incloure fins a tres preus.
Tota la informació ordenada

El nostre sistema està programat per introduir la informació de forma molt endreçada. És molt intuïtiu. En tot moment pots visualitzar la fitxa.
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar