Menú
X


Cara Norte
Activitat >> Escalada
Regió >> Pirineus

Escalada a Montserrat amb Guia de muntanya

Cara Norte

Activitat de escalada en via llarga a Montserrat perfecta tant com a primera presa de contacte amb l'escalada montserratina com per als que ja han fet anteriorment via llarga però volen provar una via més enllà de la seva experiència.

🕒
OBERT TOT L'ANY
📅

Els Preus

Escalada a Montserrat amb Guia de muntanya
85 €
🕙 1 dia

Sortida de escalada guiada en via llarga a Montserrat dirigida tant a escalador els i les que volen provar l'escalada d'itineraris de diversos llargs com aquells i aquelles experimentats

Nota dels preus :

Més informació

Contacte i localització

Cara Norte

Pirineus
Adreça:
Parque Natural del Cadí Moixeró
Telèfon:
Consultes pel 627185053
E-mail
Enviar a l´adreça sos@caranorte.com

Imatges

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Alta al cercador

Registra les teves experiències per què apareixin al nostre cercador.
Fitxa de la teva oferta

Genera tu mateix una fitxa complerta per cadascuna de les experiències que organitzes. Tota la informació que incloguis a les fitxes pot ser actualitzada per tu en qualsevol moment. A la teva informació hi manes tu.
Possibilitat de preus diferents

Una mateixa experiència pot tenir preus diferents en funció de les seves característiques (nombre de participants, edats, dies feiners o festius...). Per cada experiència hi pots incloure fins a tres preus.
Tota la informació ordenada

El nostre sistema està programat per introduir la informació de forma molt endreçada. És molt intuïtiu. En tot moment pots visualitzar la fitxa.
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar