Menú
X


Fundació Emys
Activitat >> Senderisme
Regió >> Girona - Costa Brava

Col·labora amb la Fundació

Fundació Emys

La vocació de treball per a un bé comú, com és la conservació de la biodiversitat, com a moviment social i voluntari és l’essència de l’entitat.

🕒
OBERT TOT L'ANY
📅

Els Preus

Fes-te Mecenes
Gratuït
🕙 1 dia

Realitza una donació per ajudar a mantenir el projecte viu de la Fundació Emys. Pots aportar allò que et vagi bé i entraràs a formar part del nostre grup de mecenes.

Fes-te Voluntari
Gratuït
🕙 1 dia

Ajuda’ns amb el teu temps a impulsar els nostres projectes! Com a voluntari podràs entrar en el programa de voluntariat i rebre formació en alguns aspectes específics de l’entitat.

Organitza un RSC
Gratuït
🕙 1 dia

Ajuda a conservar la natura organitzant una RSC amb la teva empresa. Fes una acció que treballa alhora la millora del medi ambient i el teambuilding.

Apadrina una tortuga
Gratuït
🕙 1 dia

El seguiment de tortugues es fa des de 1987 i hem aconseguit tenir el registre més longeu conegut a nivell mundial de poblacions de tortuga d’estany. Apadrina una tortuga i ens aj

Nota dels preus :

Més informació

Contacte i localització

Fundació Emys

Girona - Costa Brava
Adreça:
Carretera Santa Coloma, Km 21.1, 17421 Riudarenes
Telèfon:
Consultes pel 972164957
E-mail
Enviar a l´adreça info@fundacioemys.org

Imatges

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar
Al nostre blog