Menú
X


Guies Ama Dablam
Activitat >> Senderisme
Regió >> Barcelona

Descobreix el paisatges del cap de Creus

Guies Ama Dablam

La zona més muntanyosa de la Costa Brava que ens porta fins arran de mar a platges i cales amagades, amb els seus magnífics penya-segats i mil raconets que s’hi amaguen per descobrir!

Horari de 08:00 a 20:00
🕒
OBERT TOT L'ANY
📅

Els Preus

Excursió al cap de Creus
50 €
🕙 1 dia

Descobreix el Cap de Creus i el Cap de Norfeu, les joies de la Costa Brava!!! La zona més muntanyosa de la Costa Brava que ens porta fins arran de mar a platges i cales amagades.

Nota dels preus : 2 persones minim.

Més informació

Contacte i localització

Guies Ama Dablam

Barcelona
Adreça:
Vic, 08500
Telèfon:
Consultes pel 615 233 442
E-mail
Enviar a l´adreça info@guiesamadablam.com

Imatges

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Alta al cercador

Registra les teves experiències per què apareixin al nostre cercador.
Fitxa de la teva oferta

Genera tu mateix una fitxa complerta per cadascuna de les experiències que organitzes. Tota la informació que incloguis a les fitxes pot ser actualitzada per tu en qualsevol moment. A la teva informació hi manes tu.
Possibilitat de preus diferents

Una mateixa experiència pot tenir preus diferents en funció de les seves característiques (nombre de participants, edats, dies feiners o festius...). Per cada experiència hi pots incloure fins a tres preus.
Tota la informació ordenada

El nostre sistema està programat per introduir la informació de forma molt endreçada. És molt intuïtiu. En tot moment pots visualitzar la fitxa.
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar