Aquesta web empra cookies per a millorar la seva experiència de navegació. Més info AQUI
Menú
X
>

1001Experiències a Catalunya

Al davant de 1001 Experiències hi ha dos periodistes amb una llarga experiències en el sector del turisme i un equip de programadors especialitzats en SEO.

Coneix el nostre equip
Josep Maria Serra


Periodista. Ha exercit a nombrosos diaris i revistes. Els últims 28 anys ha estat redactor a La Vanguardia, on va ser responsable de la secció de viatges del Magazine, i ha format part de les seccions de Vivir i Cultura. Ha fet classes de periodisme a la facultat de periodisme de l’UAB i a la de la Pompeu Fabra. El 1999 va fundar webviajes.com, portal periodístic de viatges i turisme, que dirigeix.

Ramon Villero


Escriptor i fotògraf. Ha publicat reportatges a la majoria de revistes especialitzades i dirigeix viajesmagazine.com.
És col·laborador del espai radiofònic Gente Viajera i columnista del diari d’Andorra.

João M. Torres


Autodidacta. Desenvolupador web des de 1999. Coordina un equip de programació al nord-est de Brasil especialitzat en crear sistemes personalitzats per a empreses de Catalunya com Viatges Tuareg o Best Maresme.

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Alta al cercador

Registra les teves experiències per què apareixin al nostre cercador.
Fitxa de la teva oferta

Genera tu mateix una fitxa complerta per cadascuna de les experiències que organitzes. Tota la informació que incloguis a les fitxes pot ser actualitzada per tu en qualsevol moment. A la teva informació hi manes tu.
Possibilitat de preus diferents

Una mateixa experiència pot tenir preus diferents en funció de les seves característiques (nombre de participants, edats, dies feiners o festius...). Per cada experiència hi pots incloure fins a tres preus.
Tota la informació ordenada

El nostre sistema està programat per introduir la informació de forma molt endreçada. És molt intuïtiu. En tot moment pots visualitzar la fitxa.
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar