Aquesta web empra cookies per a millorar la seva experiència de navegació. Més info AQUI
Menú
X
>

1001Experiències a Catalunya

Al davant de 1001 Experiències hi ha dos periodistes amb una llarga experiències en el sector del turisme i un equip de programadors especialitzats en SEO.

Coneix el nostre equip
Josep Maria Serra


Periodista. Ha exercit a nombrosos diaris i revistes. Els últims 28 anys ha estat redactor a La Vanguardia, on va ser responsable de la secció de viatges del Magazine, i ha format part de les seccions de Vivir i Cultura. Ha fet classes de periodisme a la facultat de periodisme de l’UAB i a la de la Pompeu Fabra. El 1999 va fundar webviajes.com, portal periodístic de viatges i turisme, que dirigeix.

Ramon Villero


Escriptor i fotògraf. Ha publicat reportatges a la majoria de revistes especialitzades i dirigeix viajesmagazine.com.
És col·laborador del espai radiofònic Gente Viajera i columnista del diari d’Andorra.

João M. Torres


Autodidacta. Desenvolupador web des de 1999. Coordina un equip de programació al nord-est de Brasil especialitzat en crear sistemes personalitzats per a empreses de Catalunya com Viatges Tuareg o Best Maresme.

Vols que les teves experiències apareixin al nostre web?
Aconsegueix més clients anunciant-te al nostre web

1001 Experiències posa a l’abast de les empreses de turisme actiu i oci una potent eina per a promocionar les seves activitats.

Registra´t al nostre web i comença a rebre contactes.

Demana informació

Som experts en comunicació i marqueting i podem donar un cop de ma per divulgar la vostra activitat. Consulteu els nostres plans Prèmium.

Registra la teva empresa i una de les teves experiències al sistema de 1001 Experiències de forma absolutament gratuïta.
Free Gratuït
El pla Prèmium permet l’accés a totes les característiques de les nostres fitxes i a les que es puguin afegir en un futur.
Prèmium Consultar
Al nostre blog