El Gironès proposa tota mena d’experiències de turisme actiu

Vies verdes al Gironès

Les mesures decretades per aturar la pandèmia ens tenen a tots sense poder sortir dels nostres municipis. Mentre no ho puguem fer, el que sí que podem és anar preparant una bona agenda de coses que voldrem fer o de llocs on voldrem anar. El Consell Comarcal del Gironès té una molt ben elaborada pàgina web on hi reuneix tota mena de propostes d’activitats per a fer a la contrada. Continua llegint «El Gironès proposa tota mena d’experiències de turisme actiu»

Un xec per a regalar experiències enològiques pel Penedès

Enoturisme pel Penedès

La comarca del Penedès és coneguda arreu per la qualitat dels seus vins, caves i escumosos. Una comarca eminentment agrícola que ha forjat uns paisatges únics, equilibrats i plens de racons per a descobrir. Penedés Turisme ha posat en marxa el Xec Actiu per a que ara puguis regalar experiències enològiques pel Penedès i que qui el rebi el pugui gaudir quan vulgui. Continua llegint «Un xec per a regalar experiències enològiques pel Penedès»

Lloret de Mar, en bicicleta

BTT Lloret de Mar

Lloret de Mar, a la Costa Brava, és un municipi turístic de primer ordre. Una platja immensa i una gran oferta d’allotjaments, de restaurants i bars l’han fet conegut arreu. El que no és tan conegut és que té unes grans possibilitats per a practicar-hi el ciclisme tant de muntanya com de carretera. L’oficina de turisme disposa d’una web on es poden consultar les principals rutes per Lloret en BTT i en bicicleta de carretera. Al web hi trobareu mapes detallats i gràfics amb els desnivells.

Continua llegint «Lloret de Mar, en bicicleta»