Un estiu ple de música i cultura al Monestir de Sant Llorenç

Monestir de Sant Llorenç

Després de més d’un any de pandèmia amb el país confinat i sense poder sortir de la comarca pròpia, el relaxament de les mesures permet plantejar-nos recuperar moltes coses “perdudes”. Una d’elles és la vida cultural. Al Monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà, han programat uns caps de setmana de música i cultura amb el títol de “Cultura per resistir!” molt atractius. I a banda dels concerts, les representacions teatrals i les exposicions, el lloc, l’edifici, es mereix una visita tan sí com no. Continua llegint «Un estiu ple de música i cultura al Monestir de Sant Llorenç»

Torelló projecta online el millor cinema de muntanya

Del 22 al 31 de gener es podran veure més de 30 films i produccions del millor cinema de muntanya i 10 activitats presencials en el marc de la 38a edició del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, que havia d’haver-se celebrat el passat mes de novembre. En aquesta edició les projeccions seran online i es podran veure a través de la seva plataforma. Continua llegint «Torelló projecta online el millor cinema de muntanya»

L’oli de les Terres de Lleida, experiències a dojo

Molí d'Oli

Les Garrigues: terra i llegenda de l’arbequina; el Segrià: els olis de la pedra seca; la Noguera: l’oli dels estels; Pallars Jussà: olis d’alçada; L’Urgell. terra d’oli i ressons antics. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha posat en marxa el pla de promoció “Oleoturisme de Lleida. El gust de la terra”, que inclou 38 experiències oleoturístiques. Continua llegint «L’oli de les Terres de Lleida, experiències a dojo»