Escape Room

Una intensa, terrorífica i divertida hora a Whitechapel

A aquestes alçades poques persones no saben què és un Escape Room o joc d’escapada en viu. Però per si algú no ho sap només dir que és un espai tancat en el qual hi entren diversos jugadors que, tot seguint unes pistes i resolent uns misteris, han d’aconseguir sortir-ne en un temps determinat que oscil·la entre una hora i una hora i mitja.

Per Josep Maria Serra

Continua llegint «Escape Room»

Escalada indoor

Shamba Climbing

Grimpar per parets de colors

Una motxilla carregada de cordes, martell, mosquetons, claus… Una excursió fins algun lloc sovint llunyà on hi haguessin parets adequades, tot esperant que fes bon temps. Això si fa o no fa és el que calia anys enrere per a poder fer alguna escalada. En canvi, ara podem practicar l’escalada sense sortir de Barcelona. Perquè faci sol o plogui, fred o calor, només cal apropar-nos a algun dels rocòdroms que hi ha a la ciutat, calçar-nos unes sabatilles apropiades i començar a grimpar. És l’escalada indoor.

Per Josep Maria Serra

Continua llegint «Escalada indoor»

Muntanya i termes

Peloteràpia al Balneari de Panticosa

Envoltat de natura, aigua i aire pur, el Balneari de Panticosa (Pirineu d’Osca) obre les portes a un petit gran paradís. Un enclavament de referència, ubicat als 1.636 metres d’altitud a l’interior de la cubeta glacial del riu Caldarés, on esport, muntanya i termes conviuen en harmonia tot l’any.

Per Elisabeth Esporrín

Continua llegint «Muntanya i termes»