“Retorno al Bosque”, un llibre per a reconnectar amb la naturalesa

Bosc de Soignes

Una guia amb 60 boscos únics, editat mitjançant micromecenatge fins al 16 de novembre

Reconnectar amb la naturalesa és un desig emergent en els últims temps. L’experiència de caminar per un bosc, sens dubte, ho fa possible. El llibre “Retorno al bosque”, escrit per la periodista Marta Rodríguez Bosch, s’ha concebut com una doble guia: la primera part convida a endinsar-se en qualsevol bosc, conèixer les seves meravelles i tots els beneficis per a la salut que ofereix. La segona reuneix 60 boscos únics en el món per a viure l’experiència dels banys de bosc. El llibre s’edita mitjançant una campanya de crowfunding que estarà oberta fins al 16 de novembre de 2020. Hi ha una plana web amb tota l’informació, tant del projecte com del crowfunding.

Continua llegint «“Retorno al Bosque”, un llibre per a reconnectar amb la naturalesa»

Ordino, reserva de la Biosfera

La vall d’Ordino, un dels paratges més bonics d’Andorra, ha obtingut el reconeixement de Reserva de la Biosfera.

En la la 32a sessió del Consell Internacional de coordinació del Programa sobre l’Home i la Biosfera de la Unesco del 28 d’octubre a Paris, s’ha anunciat el nomentament que significa també la primera reserva del la biosfera ( RB ) pel país dels Pirineus.

Continua llegint «Ordino, reserva de la Biosfera»

Muntanya i termes

Peloteràpia al Balneari de Panticosa

Envoltat de natura, aigua i aire pur, el Balneari de Panticosa (Pirineu d’Osca) obre les portes a un petit gran paradís. Un enclavament de referència, ubicat als 1.636 metres d’altitud a l’interior de la cubeta glacial del riu Caldarés, on esport, muntanya i termes conviuen en harmonia tot l’any.

Per Elisabeth Esporrín

Continua llegint «Muntanya i termes»