Ordino, reserva de la Biosfera

La vall d’Ordino, un dels paratges més bonics d’Andorra, ha obtingut el reconeixement de Reserva de la Biosfera.

En la la 32a sessió del Consell Internacional de coordinació del Programa sobre l’Home i la Biosfera de la Unesco del 28 d’octubre a Paris, s’ha anunciat el nomentament que significa també la primera reserva del la biosfera ( RB ) pel país dels Pirineus.

Continua llegint «Ordino, reserva de la Biosfera»

Dotze restaurants on menjar bé a Andorra

Andorra

Quan viatgem al Principat sempre pensem on menjarem, quins són els restaurants que ens permetran menjar bé a Andorra.

No ha estat gens fàcil escollir dotze restaurants on menjar bé a Andorra. Per tant, més enllà de la pròpia experiència de l’autor de l’article, també hem tingut en compte les webs més consultades a la xarxa, així com d’altres opinions que en han ajudat a fer la selecció definitiva.

Per Ramon Villeró

Continua llegint «Dotze restaurants on menjar bé a Andorra»

Andorra oberta tot l’any

Andorra

El petit país del Pirineus atreu a milers de visitants durant els mesos d’hivern, però Andorra a l’estiu proposa un escenari en el que es poden practicar moltes activitats. Andorra ofereix activitats tot l’any.

Per Ramon Villeró

Andorra fa temps que ha perdut l’etiqueta que durant molts anys va ser el principal distintiu del país: les compres a bon preu. Es cert que comerç continua sent  molt atractiu i que la modernització del país també ha comportat una millora en l’espai urbà públic, així com e la hoteleria i restauració.

Continua llegint «Andorra oberta tot l’any»

Senderisme

El paradís dels llacs

Excursió pels refugis de la Cerdanya

La practica del senderisme es una de les principals activitats del turisme de muntanya a Catalunya.

Per Elisabeth Esporrín

La orografia que atorga La Cerdanya, l’Alt Urgell i la vall andorrana del Madriu convida a practicar el senderisme i fer un tomb per la Ruta del Estanys Amagats.
Popular i assequible, la singular travessa pirinenca descobreix un bon grapat d’estanys d’origen glacial que ens porta per entre paratges de bellesa inigualable.

Continua llegint «Senderisme»

Naturlandia

Cinc kilòmetres de grans emocions!

A la fi ens ha arribat el gran moment de conèixer Naturlandia. Imagina’t un parc d’aventures a Andorra amb diverses atraccions per gaudir de la natura en un entorn privilegiat. Aquí estem avui. Són les 10 del matí i m’acompanyen la meva filla Aina, de 15 anys, i la meva dona.

Per mi és el millor que té Andorra. Mai tanca. Quan la neu es retira, els andorrans ens sorprenen de nou multiplicant la seva oferta turística, i el parc de muntanya de Naturlandia ens ofereix nombrosos circuits d’aventura i senderisme.

Per Oriol Pugés

Continua llegint «Naturlandia»