Viure 1001 aventures a Catalunya

Aventura: Fet que s’esdevé inesperadament a algú
Diccionari de la Gran Enciclopèdia Catalana

A molts joves, i no tan joves, ens atreu l’aventura. Emprendre coses sense saber-ne el resultat és una bona manera de deixar enrera de la rutina diària. Per això cada dia hi ha més empreses i/o gent emprenedora que organitzen activitats d’aventura a Catalunya. Perquè cada dia hi ha més persones que s’hi volen apuntar.

Moltes dècades enrere, anar a l’aventura ho feien els grans expedicionaris que emprenien llargs viatges a zones del planeta poc conegudes. Mentrestant la gent prou feina tenia amb l’aventura del viure cada dia i portar un plat a taula. Amb els anys la vida diària ha anat deixant de ser tant dura i cercar activitats fora de la rutina és una bona manera de relaxar-se. Tampoc cal marxar a l’altra punta de món per a emprendre aventures. Ben a prop de casa tenim 1001 experiències a l’abast de totes les edats i condicions físiques.

Si tenim canalla podem fer-los viure aventures a un bosc vertical o passejant en caiac. Si som més grandets podem fer barranquisme, recórrer una via ferrada, escalada indoor, saltar en parapent, fer submarinisme o participar en una activitat de supervivència són només algunes de les propostes antirutina que trobaràs a la nostra pàgina web.

Algunes experiències per a viure aventures

Bosc vertical

Si sou a Tarragona us podeu apropar a Jungle Trek, un parc d´aventura entre tirolines en el que la canalla viurà tota mena d’aventures inolvidables. També podeu triar pel Bosc Aventura Salou, on hi ha tirolines, paintball, joc d’arquers, paintball soft, minigolf, tir amb arc o llits elàstics. Aventura i diversió asegurada.

Caiac Estany de Banyoles
Descubrir el Estany de Banyoles y el río Ter a bordo de un kayak es una experiencia inolvidable
Caiac

Si anem amb canalla podem triar excursions tranquil·les com una passejada per a descobrir preciosos racons del riu Ter i l’estany de Banyoles a bord d’un caiac. I si som molt aventurers podem emprendre un recorregut per lliure en caiac des de Lloret de Mar a Portbou.

Descens de barrancs i vies ferrades

De vies ferrades n’hi ha moltes, però a Sant Feliu de Guíxols (Cala Molí) n’hi ha una que és la única via ferrada al món que recorre els penya-segats del mar. El Pirineu de Lleida és un bon lloc que fer descensos de barrancs ja que n’hi ha de gran bellesa.

Saltar en parapent

Saltar en parapent és una autèntica aventura amb la que descarregar adrenalina. Per iniciar-se es pot saltar des de 4.000 metres unit a un instructor professional que s’encarrega de tot, tu només has de preocupar-te de gaudir de l’experiència.

Bateis de submarinisme
Capbussar.se  al mar és una experiència única, una aventura
Submarinisme

Si volar pel cel és d’allò més estimulant, capbussar-se al mar i nadar entre bancs de peixos no ho és menys. Amb més de 800 quilòmetres de costa de nord a sud, Catalunya ofereix nombrosos indrets per a la pràctica del submarinisme. Aquesta és una activitat a l’abast de tothom i que ofereix una gran dosi d’aventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *