El Càmping Empordà de L’Estartit, Girona, reconegut com a “Millor càmping familiar d’Europa”

El Royal Dutch Touring Club ANWB, conegut simplement com ANWB, una molt influent associació de viatgers dels Països Baixos, ha premiat el Càmping Empordà de l’Estartit, Girona, amb el destacat guardó “Millor càmping familiar d’Europa. Un altre càmping de Girona, el Càmping Las Dunas, de Sant Pere Pescador, va quedar finalista en la mateixa categoria.

En el decurs de la mateixa gala d’entrega de premis als millors càmpings d’Europa segons l’ANWB, sis altres càmpings de les comarques de Girona (Càmping Amfora, Càmping Aquarius, Càmping Las Dunas, Càmping La Ballena Alegre, Càmping Les Medes i Càmping El Delfín Verde) van ser reconeguts amb els prestigiosos guardons TopCamping.

El TopCamping equival a una valoració de qualitat de 5 estrelles. Aquest reconeixement es fa a través d’un equip d’inspectors que visiten any rere any la majoria dels càmpings europeus. Degut a les restriccions de mobilitat provocades per la pandèmia les visites no s’han pogut realitzar i per tant es prolonga el reconeixement del 2020, un any més.

Camping Empordà de L'Estartit
La piscina del Camping Empordà de L’Estartit

Els càmpings de les comarques gironines continuen sent un referent a tot Europa. Tant per la seva oferta de qualitat com per l’excel·lència dels seus serveis, que un any més, han portat als Càmpings de Girona a seguir sumant premis de gran prestigi.

El premi es va atorgar mitjançant una gala digital i l’elecció dels premiats es va dur a terme mitjançant les votacions dels usuaris del Royal Dutch Touring Club ANWB, que compta amb 4,5 milions de famílies associades.

Dies més tard de la gala d’entrega de premis de l’ANWB, hi va haver una altra de les grans nits dels càmpings europeus, la gala d’entrega de premis de l’ADAC i Pincamp. En aquesta ocasió la gala va ser en format digital a causa de la situació de pandèmia. Al llarg de l’acte es va fer entrega de premis en cinc categories i l’anunci de les valoracions de màxima puntuació dels reconeguts Superplätz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *