Tot el que volies saber sobre curses de muntanya o trailrunning

Amb l’any 2021 ha nascut Track Trail Catalunya, una pàgina que té com a objectiu el donar a conèixer els diferents recorreguts de les curses per muntanya, trailrunning, que se celebren a Catalunya.

A Catalunya hi ha un relleu molt ric, ampli i divers que facilita i propicia la pràctica del trailrunning. No és estrany doncs que cada any se celebrin un gran nombre de curses. En aquesta web hi trobareu majoritàriament els tracks oficials de les curses i, en la seva absència, de tracks fiables per part de participants.

La idea és ser el màxim de fidedignes als traçats de les organitzacions. A la web podem trobar-hi la major part de les curses que es faran enguany, tot i que davant de la situació de pandèmia cal estar molt atents a les anul·lacions que hi està havent.

A més del calendari de curses i les completes informacions sobre les mateixes, a la pàgina també hi trobem els resultats de les curses, les estacions de Trail®, Trail Zone® o Centres d’Entrenament que hi ha a Catalunya per a la pràctica del trail running, i també informacions sobre escoles de trail que existeixen.

A 1001 Experiències hi pots trobar activitats per la muntanya més tranquil·les com el senderisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *