El Gironès proposa tota mena d’experiències de turisme actiu

Les mesures decretades per aturar la pandèmia ens tenen a tots sense poder sortir dels nostres municipis. Mentre no ho puguem fer, el que sí que podem és anar preparant una bona agenda de coses que voldrem fer o de llocs on voldrem anar. El Consell Comarcal del Gironès té una molt ben elaborada pàgina web on hi reuneix tota mena de propostes d’activitats per a fer a la contrada.

La comarca del Gironès té una situació privilegiada entre el mar i la muntanya. Els seus recursos naturals són nombrosos i diversos, des de turons i muntanyes emblemàtiques fins a planes de conreu que s’estenen a les ribes del Ter i els seus afluents. Aquestes circumstàncies paisatgístiques fan del Gironès un territori ideal per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure durant tot l’any. Aquí hi trobarem un extens traçat de camins per a recorre’ls a peu o en bicicleta de muntanya.

Bicicleta pel Gironès
El Gironès és un lloc ideal per a fer-hi passejades en bicicleta

Totes les rutes que trobem en aquesta web tenen el seu corresponent track per poder-les fer sense problemes. Rutes al peu de les Gavarres, Camins de Monestir a Cervià de Ter, ruta ciclista per la Vall de Llémena o una excursió al volcà de la Banya del Boc, són només unes poques de les propostes del Consell Comarcal del Gironès.

També hi trobem tota mena d’activitats de turisme actiu al Gironès proposades per empreses, per tal de gaudir amb la família o els amics, escapades de cap de setmana, una convenció d’empresa, i més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *